Over Laura

profielfoto recentWelkom op mijn pagina. Mijn naam is Laura Kluyver. Levensgenieter, food & lifestyle expert, blogger en fanatiek sporter. Als orthomoleculair voedingsdeskundige ben ik dagelijks bezig met gezonde voeding & lifestyle. Ik volg de laatste trends zodat ik mijn volgers en cliënten op de hoogte kan houden betreft gezonde voedingsproducten, natuurlijke huidverzorging, sportaccessoires en meer.

Persoonlijk

Wil je iets aan mij kwijt, heb je een vraag of misschien een tip? Mail me dan persoonlijk. Je kunt met mij contact opnemen door een mail te sturen naar laura@greenblogger.nl, dan probeer ik je zo spoedig mogelijk terug te mailen.

Zakelijk

Greenblogger staat open voor samenwerkingen met bedrijven en merken, maar heeft daarvoor wel enkele voorwaarden gesteld:

 • Ik neem producten aan in ruil voor exposure. Jouw producten zal ik alleen via Instagram delen.
 • Indien je jouw product in blogvorm door mij wilt laten omschrijven, dan stuur ik je graag mijn mediakit toe welk inzicht geeft in mijn doelgroep en tarieven. De blog zal zowel online als op facebook geplaatst worden.
 • Het merk of product moet binnen mijn visie passen.
 • Wanneer het om een gesponsord artikel gaat wordt dit altijd in het artikel vermeld.
 • Gesponsorde artikelen worden in mijn eigen stijl geschreven.

Wil je mij boeken voor een lezing of een presentatie, dan kun je het beste naar mijn website www.green-company.nl gaan.

 • Joke van Dijk

  Ik heb osteoporose, ben sinds 2 jaar aan het voedselzandloperen, maar dit helpt niet tegen osteoporose. Hoe kan ik zorgen dat ik voldoende calcium op natuurlijke manier, zonder melkproducten, binnenkrijg?

  • Laura Kluyver

   Hoi Joke. Excuus voor de late reactie. Ik ben niet meer actief via greenblogger. Mijn blogs staan nu op mijn praktijk website: http://www.green-company.nl.

   Calcium haal je met name uit groene groenten. Daarbij is het raadzaam om bepaalde supplementen aanvullend te gaan slikken bijv. Vitamine D en calcium. Laat je wel door een professional informeren welke supplementen je nodig hebt: er is veel keuze in en zeker niet alles is goed voor je.